Vi på Indego Bil har stor förståelse över vad det innebär att investera i bil eller annat fordon, det är ett av det största man gör i livet, så varför har just vi förståelse om ett av det största man gör i livet, förhoppningsvis så har vi detta tackvare vår bakgrund, vi är två killar som äger och driver Indego Bil, Lars (Lasse) Nilsson och Patrik Andersson.

Lasse har tidigare varit anställd som tjänstebilsansvarig på ett av världen största kemiföretag BASF AB som bara i Sverige äger ca. 120 bilar, denna tjänst innefattar allt som rör tjänstebilar, inköp, avyttring, finansiering, verkstadsbesök, bilskador, m.m.

Patrik har tidigare varit anställd som säljare av företagsbilar och som försäljningschef på både Saab och Audi och där mött många kunder som har behov om information om vad det är för skillnad på olika märken, bilvärdering, kostnadsförslag och att få ett så tryggt bil ägande som man kan önska sig som bilköpare.

Vår målsättning med Indego Bil är att ha nöjda kunder så därför arbetar vi i huvudsak med svensk sålda bilar som alltid är genomgångna har full dokumenterad servicehistorik.

Vi har i fastigheten som vi sitter i en mycket välrenumerad bilverkstad, Bilteknik Göteborg AB som sköter service och underhåll på våra fordon.

Vi kan även hjälpa till med finansiering på alla våra produkter genom Handelsbaken Finans.

Vi hälsar alla nya och gamla kunder välkomna till Indego Bil AB

Hälsningar Patrik & Lasse